+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

МРТ – сучасний метод виявлення раку молочної залози

Магнітно-резонансна томографія (МРТ)

Рак молочної залози – найпоширеніша серед представниць жіночої статі форма раку. Це пов’язано з поганою екологією, зловживанням шкідливими звичками, а також з генетичними факторами. Щороку від цієї хвороби помирає приблизно 0,5 мільйона жінок, а загальна кількість нових випадків, що діагностуються щорічно у всьому світі, становить 1,67 мільйона. Що стосується України, то щогодини від цього захворювання помирає одна українка, а щорічно реєструється близько 17 тисяч випадків раку молочних залоз.

Основна причина такої сумної статистики – пізня діагностика та несвоєчасне звернення до лікарів. Своєчасне обстеження молочних залоз та ефективне лікування допоможуть здолати захворювання і зробити Ваше життя повноцінним!

Магнітно-резонансна томографія (МРТ) – один із самих надійних методів діагностики раку молочних залоз. Це обстеження дає фахівцям докладну інформацію щодо локалізації пухлини, її розмірів та можливому поширенню. МРТ також дозволяє побачити метастази, яких не видно під час мамографії. Це можуть бути метастази в тій же молочній залозі, де знаходиться первинна пухлина або в другій залозі.

МРТ молочних залоз дозволяє диференціювати доброякісні та злоякісні новоутворення, а також дає важливу інформацію онкопластичному хірургу при плануванні органозбережної операції. Крім цього, МРТ дослідження використовується для оцінки ефективності поточної медикаментозної терапії.

Ще однією безумовною перевагою МРТ є те, що на відміну від рентгенологічного дослідження (традиційна мамографія) відсутність променевого навантаження дає можливість проводити це дослідження з тією частотою, яка необхідна в кожному конкретному випадку.

Медичний центр «Діамед» обладнаний новітніми томографами із сучасним програмним забезпеченням, які дозволяють отримати точне зображення досліджуваної області та допомагають лікарю правильно поставити діагноз. З метою профілактики та боротьби з онкологічними захворюваннями молочної залози тут постійно проводяться акції для жінок на МРТ у місті Ужгород. Для запису на дослідження або консультацію телефонуйте за вказаним на сайті телефоном або заповнюйте форму зворотного зв’язку.

 

01.01.2018