+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Ортопедичне відділення в медичному центрі “Діамед”

Рентгенографія

Відділення травматології та ортопедії медичного центру «Діамед» у місті Ужгород надає повний спектр діагностичних послуг, а також амбулаторних, хірургічних та відновлювальних заходів при травмах та захворюваннях опорно-рухового апарату. Спеціалісти відділення регулярно проходять навчання у провідних украінських та зарубіжних клініках, беруть участь у міжнародних конференціях, обмінюються досвідом із закордонними колегами.

Лікарі травматологи-ортопеди надають допомогу при усіх видах травм (переломи, вивихи, забиті місця, рани, розтягнення тощо), у тому числі в екстрених випадках. При лікуванні захворювань опорно-рухового апарату (артрози, артрити, плоскостопість, шпори, захворювання плечового суглоба тощо) успішно застосовується як консервативне, так і сучасне хірургічне лікування (артроскопічні операції).

Медцентр має найсучасніші методи діагностики:

  • Комп’ютерну томографію (КТ-діагностика кісткових патологій та травм, у т.ч. переломів, що важко діагностуються);
  • Магнітно-резонансну томографію (МРТ плечового, колінного, тазостегнового та гомілковостопного суглобів, у т.ч. з контрастуванням, МРТ хребта);
  • Рентгенографію;
  • Клініко-лабораторні дослідження.

Приватна клініка у місті Ужгород «Діамед» застосовує лише перевірені лікувальні методики, а висока кваліфікація лікарів центру гарантує максимальну ефективність проведених заходів, швидке відновлення та повернення до звичного ритму життя у найкоротші терміни.

Медичний центр гарантує максимальну безпеку, високу якість та сервіс. На прийом до ортопедів-травматологів можна записатися у зручний для Вас час, тому у нас немає черг біля кабінету лікарів. До того ж Вам не потрібно буде ходити по різних клініках та лабораторіях, всі дослідження будуть проведені на місці, а діагноз буде поставлений в найкоротший час.

Все ще вагаєтесь? Не відкладайте рішення на завтра, телефонуйте вже сьогодні і забудьте про болі та інші неприємності, пов’язані з хворобами опорно-рухового апарату. Ми поставимо Вас на ноги в буквальному значенні цього слова!

04.07.2022