+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

В обласному центрі Закарпаття відбулася конференція спеціалістів з променевої діагностики

«Діамед» у місті Ужгород

На базі медичного центру «Діамед» у місті Ужгород нещодавно відбулася науково-практична конференція, основним завданням якої обговорення міжнародного та вітчизняного досвіду у сфері діагностичної радіології.

Місцеві медпрацівники зібралися разом з кращими фахівцями України на курсах Школи цифрових технологій безперервної післядипломної освіти лікарів-рентгенологів, а медичний центр «Діамед» привітно зустрів усіх учасників. Головною темою курсів стали «Шляхи підвищення ефективності рентгенодіагностики».

Програма була насиченою, лікарі поділилися досвідом та обговорили останні наукові дані. Керівником Школи виступила президент Всеукраїнської асоціації радіологів України проф. Олена Шармазанова, а заступником – керівник Центру рентгенівських технологій АРУ, к.т.н. радіолог Юрій Коваленко. У слухачів була можливість прослухати лекції з актуальних рентгенологічних тем сьогодення від закарпатських та столичних спеціалістів. Теми лекцій стосувалися особливостей переходу до цифрової рентген-діагностики, практики роботи приватних рентгенографічних кабінетів, телерентгенології тощо. В ході прослуховування можна було поставити запитання всім доповідачам.

Приватну клініку у місті Ужгород «Діамед» представила лектор лікар-радіолог, к.м.н. Владислава Агій, яка розповіла про безперервну підготовку спеціалістів та підвищення ефективності рентгенодіагностики.

Науково-практична конференція, що пройшла в медцентрі «Діамед», безумовно вплине на підвищення якості підготовки кадрів у сфері радіології, діагностичної медицини та на подальше обговорення питань медичної діагностики в країні. Також в рамках конференції відбувся Круглий стіл темою якого стали: «Особливості рентгенологічної картини пневмонії у поточному році».

Більше інформації Ви зможете дізнатися у сюжеті телекомпанії М-студіо:

15.09.2020