+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Медичний центр “Діамед” в Ужгороді відвідав професор Олег Борисенко

Зустріч лікарів

Нещодавно медичній клініці «Діамед» пощастило прийняти у своїх стінах відомого лікаря, професора, д.м.н., провідного наукового співробітника відділення мікрохірургії вуха та отонейрохірургії Інституту отоларингології АМН України Олега Борисенка. Лікар відвідав медичний центр «Діамед» у місті Ужгород з метою проведення консультацій та операцій пацієнтам хворим на отосклероз.

Однією з проведених операцій стала стапедопластика – заміна стремена (кісточки у вусі), яке перестало рухатися. Це одна з поширених причин втрати слуху. Під час оперативного втручання пацієнту на місце цієї кісточки був установлений стапедіальний протез. Після такої операції слух відновлюватиметься поступово, цей процес може зайняти до трьох місяців, але вже в операційній при перевірці ефективності оперативного втручання пацієнт вже чув та відповідав на питання лікарів. Що дуже вразило та порадувало усіх присутніх медиків.

Пан Олег відмітив високий рівень медичного закладу та зазначив, що він приємно здивований структурою центру «Діамед» та його обладнанням. За словами лікаря, приватна клініка у місті Ужгород «Діамед» проводить велику роботу, тут проведено багато операцій та вилікувано багато хворих. Знайомство та співпраця із закладом приємно вразили фахівця, сподіваємось, це тільки початок плідної співпраці задля збереження здоров’я українців.

До речі, медичний центр «Діамед» надає допомогу з питань більш ніж двадцяти медичних галузей, тут постійно проводяться операції за участю досвідчених українських та закордонних лікарів. Фахівці передають досвід місцевим спеціалістам, щоби ті могли оперувати пацієнтів новітніми методами та на сучасному обладнанні.

Приватна клініка знаходиться за адресою: м. Ужгород, вул. Швабська 43.

27.01.2020