+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Десять отоларингічних операцій за добу відбулося в клініці “Діамед”

Лікар-отоларинголог

Дивлячись на маленьку Кіру важко уявити, що лише пів години назад ця малесенька дівчинка була в операційній на маніпуляції по видаленню аденоїдів. «Сьогодні зранку ми приїхали, а вже через пару годин ми будемо вдома. Професійний рівень лікарів до яких ми зверталися дуже сильно вразив і порадував» – каже мама дівчинки. Оперативне втручання проводили лікарі клініки «Діамед» у місті Ужгород.

Цього дня позбулися отоларингічних проблем ще шестеро дітей (окрім Кіри) та троє дорослих. «Дітки з різною патологією, в основному це аденоїди: збільшення глоткового мигдалика й збільшення піднебінних мигдаликів. Є дітки з порушеним носовим диханням і з викривленою носовою перетинкою» – каже лікар-отоларинголог Ірина Доброжанська.

Медики розповідають, що така клінічна картина достатньо розповсюджена, особливо серед діточок. Оперативні втручання не складні, як правило проходять швидко та без ускладнень. Часто вони є неминучими, тому що така проблема як аденоїди спричиняє зниження імунітету, часте виникнення ангін та отитів.

«Діти переносять ці операції дуже добре, це безпечна процедура. Ризик від цих операцій мінімальний. Ще хочу розказати, що медичний центр «Діамед» планує розширити перелік операцій. На кшталт операцій вуха при порушенні слуху та пластики вух. Наразі закуповується техніка для операцій гортані та операцій від храпу» – каже лікар-отоларинголог зі Словаччини Славомір Страка.

Приватна клініка у місті Ужгород надала всі необхідні умови для хірургічних втручань. Операції сьогодні проводили отоларингологи із Закарпаття та словацького Пряшівського краю. Останнього оперували Миколу, йому виправляли носову перегородку. «Все добре, настрій хороший, бодрий. Персонал дуже добрий, все хорошо» – говорить хлопець, а ще каже, що медикам довіряє і тому не боїться.

Професійні дії лікарів та наявність сучасного обладнання дозволили прооперувати всіх швидко та без ускладнень!

13.12.2018