+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Лапароскопія в Ужгороді: обмін досвідом медиків

Лікар-хірург

Сучасна медицина не стоїть на місці й постійно вдосконалюється. Тому дуже важливо постійно стежити за нововведеннями, щоб лікування було максимально ефективним. Приватна клініка у місті Ужгород «Діамед» постійно займається моніторингом у сфері надання медичних послуг і заохочує вдосконалення своїх фахівців. Тому спеціалісти медичного центру невпинно ділиться своїм практичним досвідом та переймає його в інших професіоналів своєї справи.

Нещодавно до клініки завітав і виконав декілька операцій директор одеської клініки Esperanto Med, к.м.н, лікар-хірург вищої категорії, акушер-гінеколог Ігор Нігуца. Цей відомий спеціаліст з Одеси часто практикує проведення операцій по всій території України, чим допомагає пацієнтам з усіх міст.

Вже не раз Ігор Нігуца співпрацював із «Діамедом» та проводив на його базі операції з гінекології. Також лікарі ужгородської клініки виїжджали до Одеси для обміну досвідом.

Однією з оперативних втручань, які на цей раз провів Ігор Нігуца, стала лапароскопічна операція з видалення кісти яєчника. Завдяки цій маніпуляції пацієнтка вже за декілька годин змогла пересуватися по палаті, а на наступний день вона повернулася до нормального життя. Взагалі забути про хірургічну маніпуляцію жінка зможе через пару тижнів.

Ще одна операція, проведена паном Ігорем, не органозберігаюча. На цьому рішенні наполягла пацієнтка, щоби не було рецидиву і більше не зустрітися із патологією. У жінки була множинна міома матки – доброякісне новоутворення, яка нерідко спостерігається у жінок віком від 45 років.

Медичний центр «Діамед» у місті Ужгород справив на лікаря гарне враження, через те що має новітнє обладнання, довершену логістику та увесь можливий перелік послуг. Зокрема, тут можливо провести повне обстеження, отримати високоякісну хірургічну допомогу та здійснити реабілітацію. Окремо Ігор Нігуца виділив кваліфікований персонал медцентру, професійний і такий, що постійно прагне розвиватися.

За словами пана Ігоря, він також перейняв певні знання від колег з Ужгорода та взяв на замітку цікаві моменти. Окрему увагу лікаря привернули знання з акредитації та сертифікації, які відкривають певні можливості страхової медицини та профоглядів.

Завдяки обладнанню нового покоління медична клініка «Діамед» може добре допомагати жінкам Закарпаття в репродуктивному питанні. Тут є все необхідне для проведення лапароскопічних операцій, які на сьогодні ефективні у 99% гінекологічних патологій.

Лапароскопія – це прогресивна, високотехнологічна методика яка гарантує швидку реабілітацію та зменшення витрат. Крім того, ця процедура проводиться через невеликі проколи, що дозволяє уникнути післяопераційних розрізів. Для жіночої краси це дужа важливий момент!

Якісна допомога – основне завдання лікарів медцентру «Діамед», саме тут її може отримати кожен клієнт.

04.07.2022