+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Подбайте про найважливіше: все про акцію для жіночого здоров’я

Рожева стрічка

За попередній рік на рак грудей хворіли понад 16,5 тисяч українок. Половина з них померли. Діти втратили матерів, чоловіки – дружин… Та попередити такі наслідки можна. 

Варто лише пам’ятати про профілактику. З цим вам допоможуть спеціалісти медичного центру «Діамед». Достатньо записатися на прийом і персонал медичного центру підбере зручний для вас день та час, а фахові лікарі обов’язково проконсультують перед процедурою.

«Магнітно-резонансний томограф, який знаходиться у нашому центрі – це один з найсучасніших апаратів, потужністю 1,5 Тл фірми Siemens MAGNETOM Aera. Він є апаратом експертного класу, тому це дуже якісне обстеження», розповідає завідувач діагностичного відділення медичного центру «Діамед» Владислава Агій .

І все це – за помірну ціну. До слова, цього місяця у медичному центрі «Діамед» триває акція, тому не зволікайте – потурбуйтеся про своє здоров’я і вже записуйтеся на прийом:

«Вартість обстеження зазвичай – 3300 гривень. Це ціна за МРТ молочних залоз з контрастним підсиленням. Але в нас діє акція – знижка у розмірі 40%, тобто зараз вартість обстеження складає 1980 гривень. Поки що акція триватиме до кінця березня»,- повідомляє Владислава.

Медики радять жінкам після 30 років щороку проходити огляд грудей, адже захворюванню завжди краще запобігти. Тим паче, коли для цього є високоякісне обладнання.

17.03.2018