+38 (095) 100 00 43

Пн-Пт з 8:30 до 18:00, Сб до 14:00

Унікальна операція на хребті відбулася в медцентрі «Діамед» у місті Ужгород

Лікування грижі хребта

Багатопрофільний медичний центр «Діамед» вже багато років займає провідні позиції на ринку приватних медичних послуг міста Ужгорода. Тут застосовується досвід провідних європейських медичних закладів, а саме новітні технології діагностики та лікування. Фахівці клініки з більш ніж 20 спеціальностей лікують згідно з високими стандартами надання медичної допомоги, захищаючи та оберігаючи здоров’я своїх пацієнтів.

Тут працюють тільки професіонали, які постійно підвищують свій професійний рівень та активно застосовують нові знання на практиці. Потрапити на прийом до такого лікаря – значить пройти детальне обстеження, дізнатися правдивий діагноз й отримати грамотні рекомендації з лікування. Високий рівень професійної підготовки лікарів медцентру та високотехнологічне устаткування дозволяють подбати про найцінніше, а саме здоров’я!

Одним з провідних напрямків діяльності клініки є нейрохірургія в Ужгороді. В центрі постійно проводяться оперативні втручання з мікроендоскопічної дискектомії (MED), медіальної фасетектомії, краніопластики, вентрикуло-перитонеальним шунтуванням, видаленням краніальних/спінальних імплантів, видаленням оболонкових гематом головного мозку, видаленням атеом волосистої частини голови.

Нещодавно приватна клініка у місті Ужгород «Діамед» відзначилася знаковою подією на Закарпатті. Лікарями закладу було здійснено мікроендоскопічну дискектомію (MED) унікальним методом, вони використали операційний мікроскоп, мікрохірургічні інструменти та ендоскопічну техніку.

До медзакладу звернулася мукачівка, яку вже декілька років турбувала грижа. Що тільки вона не робила: лікувалася за допомогою медикаментів та пробувала народні засоби – ніщо не приносило довгоочікуваного полегшення.

За словами лікаря-нейрохірурга «Діамеду» Еліни Муржо, грижу не можливо вилікувати масажами або фізіотерапевтичними процедурами. Допомогти в такому випадку зможуть тільки лікарі, які спеціалізуються на цій проблемі.

Лікар-нейрохірург Юрій Чомоляк впевнений, що конкретно для цієї пацієнтки єдиним можливим способом лікування грижі була мікроендоскопічна дискектомія. Для проведення операції були залучені спеціальні мікрохірургічні інструменти та операційний мікроскоп. За допомогою ендоскопічної техніки був забезпечений відеоконтроль і гарне освітлення, що набагато знизило інвазивність оперативного втручання та поліпшило післяопераційне відновлення.

Подібна операція з лікування грижі хребта на Закарпатті проводилася вперше, а базою для неї став медичний центр «Діамед». Оперативне втручання тривало близько години і, за словами лікарів, пройшло вдало. А європейські умови перебування у клініці, комфортні палати з індивідуальним санвузлом та індивідуальний підхід гарантують те, що жінка швидко пройде реабілітацію й одужає.

Відвідайте приватну клініку «Діамед» в Ужгороді за адресою вул. Швабська, 43 та переконайтеся в тому, що тут надаються лише високоякісні послуги.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті закладу www.diamed.uz.ua, або за контактними телефонами 0507070701, 0501005900

25.08.2017